@Work
Behandelplan

Wanneer uw medewerker is uitgevallen door psychische overbelasting zoals depressie of een burn-out.

Begrijpen wij dat dit niet alleen impact heeft op henzelf, maar ook op het team en uw organisatie als geheel. Met de inzet van @Work Behandelplan helpen wij uw medewerker weer psychisch fit te worden en een duurzame terugkeer naar de werkvloer mogelijk te maken.

Intensieve multidisciplinaire
samenwerking

Behandeling afgebakend in tijd

Duurzaam herstel

Daarbij beginnen we met het doen van uitgebreide diagnostiek door onze regiebehandelaar. De uitkomst van deze diagnostiek wordt in een multidisciplinair overleg besproken, waarbij alle zorgprofessionals aanwezig zijn. Door deze multidisciplinaire aanpak kunnen we een behandelplan op maat maken dat aansluit bij de specifieke problematiek van uw medewerker.

Vrouw zittend achter een bureau

Wat kunt u verwachten van ons persoonlijk afgestemde behandelplan?

Intensieve multidisciplinaire samenwerking: Ons team werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de behandeling worden aangepakt en gecoördineerd.

  • Behandeling afgebakend in tijd: We geloven in een gestructureerde aanpak met duidelijke doelen en een tijdlijn, zodat uw medewerker weet wat te verwachten. Tussentijds terugkeer naar werk is onderdeel van de behandeling.

 

  • Duurzaam herstel: Ons doel is om een blijvend effect te creëren, waardoor de medewerker weer duurzaam inzetbaar is.

 

  • Bestendigheidsprogramma van 12 maanden: Onze betrokkenheid bij het herstel stopt niet na het voltooien van de
    initiële behandeling. We bieden een follow-up programma van 12 maanden om ervoor te zorgen dat het herstel
    duurzaam is en blijft.

 

Na de uitgebreide diagnostiek ontvangt u als werkgever een gedetailleerde offerte, inclusief prognose en kostenoverzicht. Bij akkoord gaan we verder met een intakegesprek om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw medewerker.

Uitgebreide diagnostiek

Persoonlijk afgestemd behandelplan

Bestendigheids programma van 12 maanden

Offerte

Na de uitgebreide diagnostiek ontvangt u als werkgever een offerte met daarin de prognose en een overzicht van de kosten. Bij akkoord wordt vervolgens overgegaan tot een verdere intake en het opstellen van een persoonlijk behandelplan dat op de behoefte van uw medewerker is afgestemd.
Vrouw die een bril draagt

Voor meer informatie over de inhoud en kosten kunt u contact met ons opnemen

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Binnen 2 werkdagen reactie op je vraag