Onze aanpak

lichaam, geest en omgeving

Wij hanteren een biopsychosociale aanpak. Met deze totaalaanpak kijken wij samen met de medewerker verder dan naar de klacht alleen.

Met open blik, kijken we naar de totale mens waarbij de hulpvraag centraal staat. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze behandelaren werken hierbij intensief samen, ook met u als werkgever en de bedrijfsarts.

Zo kunnen we niet alleen de psychische klachten van de medewerker onderzoeken en behandelen, maar kijken we ook wat dit met het lichaam doet. En wat bijvoorbeeld de invloed is van de algehele leefstijl en de sociale omgeving op het ontstaan van lichamelijke klachten.

Vrouw die glimlacht

Door onze ruime ervaring binnen de gespecialiseerde GGZ hebben we de programma’s volgens de laatste inzichten vorm kunnen geven.

We vinden het belangrijk dat onze behandelingen een duurzaam resultaat opleveren. Daarom besteden we gedurende de behandeling ruimschoots tijd aan terugvalpreventie en zorgen we ervoor dat uw medewerker voldoende tools in handen heeft om ervoor te zorgen dat de behaalde resultaten in de toekomst zelfstandig vastgehouden kunnen worden.

Samen op weg naar beter!

Multidisciplinaire aanpak

Onze behandelprogramma’s kenmerken zich door een totaal aanpak, waarbij we uitgaan van drie pijlers: geest, lichaam en omgeving.

Geest

Lichaam

Omgeving

Waarmee kunnen wij u helpen?
Waarmee kunnen wij u helpen?
Bekijk onze unieke aanpak
Meer weten over ons?
Vrouw die een bril draagt

Voor meer informatie over de inhoud en kosten kunt u contact met ons opnemen.

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Binnen 2 werkdagen reactie op je vraag